program facturare, rapoarte vanzari, facturi, registru casa, stocuri

asistenta legislatie feedback
Va rugam actualizati versiunea de Flash Player prezenta pe sistemul dumneavoastra. La pagina oficiala.

ECONOMIS

GRATUIT 30 ZILEEconomis Gratuit este o versiune 100% functionala a Economis PRO dar limitata in timp la o perioada de 30 zile. Dupa acest interval, puteti folosi programul in continuare fara a pierde datele introduse achizitionand orice combinatie de module Economis PRO. Vezi lista detaliata module.

Desi este o versiune gratuita, se actualizeaza in mod constant in functie de modificari in legislatie si modificari in Economis PRO. Actualizari ulterioare ale versiunii Economis Gratuit nu cauzeaza pierderea datelor/informatiilor deja introduse in program.

Trecerea de la Economis Gratuit la Economis PRO se realizeaza selectand orice combinatie de module ECONOMIS PRO dorite in cadrul formularului de comanda. Pe baza acestuia veti primi factura proforma aferenta. Odata confirmata plata prin transfer bancar, vi se va trimite un cod de activare de introdus in program ce va transforma versiunea dumneavoastra de Economis Gratuit in Economis PRO.

Actualizarile Economis PRO se fac tot din aceasta pagina. Instalati ultima versiune disponibila prin butonul "Instaleaza". Codul de activare existent in aplicatia curenta nu va fi sters si aplicatia nu va fi limitata doar la 30 zile. Fiecare actualizare pastreaza datele deja introduse in aplicatie.


PASI

INSTALAREPe scurt: pentru a instala / actualiza Economis tot ce aveti de facut este sa dati click pe butonul "Instaleaza" de mai sus si sa urmariti pasii indicati. Kitt-ul de instalare va downloada si instala automat aplicatia - 1.7 MB si, daca este necesar, Adobe AIR - 15MB - mediul in care ruleaza aplicatia.

Detaliat: mai jos sunt detaliati toti pasii pentru instalarea aplicatiei. La fiecare pas, sub detaliile text, exista o imagine cu ce ar trebui sa vedeti pentru pasul respectiv.
  • Dati click pe butonul "Instaleaza" de mai sus.
    In cazul in care butonul "Instaleaza" nu apare, va exista un mesaj de atentioare insotit de un link pentru actualizarea versiunii necesare Flash Player de pe calculatorul dumneavoastra.
  • In cazul in care nu aveti mediul Adobe AIR instalat pe calculator, va va aparea mesajul din mai jos. Click "Yes" pentru a continua cu instalatia.
  • In cazul in care aveti deja instalat pe calculator mediul Adobe AIR va va aparea urmatorul mesaj.
    Click "Open".
  • Vi se va cere confirmarea pentru instalarea Economis. Click "Install" si apoi "Continue".
  • In cazul in care aveti aplicatia deja instalata si faceti un update. Click "Replace".
Functionalitati noi v1.40:
- in cadrul formularului optional de autentificare utilizator pe baza de username si parola, parola nu mai este limitata decat la litere, putand contine orice caracter alfanumeric

Functionalitati noi v1.39:
- formatul documentului "chitanta fiscala" a fost completat cu campuri aditionale privind datele de inregistrare juridica si fiscala ale platitorului, conform preverilor Ordinul Ministerului Economiei si Finantelor nr. 3512/2008 privind documentele financiar-contabile care a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 870 din 23.12.2008 si a intrat in vigoare de la 1 ianuarie 2009.
- la printarea sau exportul registrului de casa, sumele totale au acum decat 2 cifre dupa virgula

Functionalitati noi v1.36:
- import curs BNR in cadrul facturilor
- rapoarte noi comparative privind scadenta facturi pe clienti, sume de incasat, zile intarziere, etc.
Detalii
In format PDF:
- factura
- proforma
- aviz
- fisa gestiune
- registru de casa
- dispozitie de incasare / plata
Detalii
Imagini cu aplicatia Economis:
- stocuri,
- clienti,
- facturare,
- rapoarte,
- setari aplicatie. Detalii
Program gratuit | Module disponibile | Documentatie | De ce economis? | Contact
©2009 Emax Media S.R.L.   Prin utilizarea acestui site sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare.
Tel: 021-2105366, Fax: 031-1028000