program facturare, rapoarte vanzari, facturi, registru casa, stocuri

asistenta legislatie feedback

TERMENI SI

CONDITII DE UTILIZAREAccesul si utilizarea site-ului www.economis.ro si a produselor software Economis implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Va recomandam citirea cu atentie a acestora.


Dreptul de proprietate

Site-ul www.economis.ro, produsele software Economis apartin SC EMAX MEDIA SRL, fiind protejate de legislatia romaneasca privind protectia drepturilor de autor, protectia drepturilor de proprietatea intelectuala si industriala. ECONOMIS este marca inregistrata SC EMAX MEDIA SRL.

Folosirea sau modificarea fara acordul scris al S.C. EMAX MEDIA S.R.L. a informatiilor de pe www.economis.ro, produselor software Economis, marcii Economis nu este permisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.


Utilizarea datelor personale

Datele dumneavoastra personale si/sau juridice vor putea fi utilizate de catre S.C. EMAX MEDIA SRL. pentru confirmarea comenzilor si informarea despre actiuni si produse viitoare. Informarea se poate face prin email, posta sau alte mijloace de comunicare. Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra si sa renuntam la dreptul de a va contacta. Puteti face acest lucru contactandu-ne la adresa contact@economis.ro.

In cazul furnizarii in formularele de pe acest site a unor date personale si/sau juridice gresite sau eronate, SC EMAX MEDIA SRL isi rezerva dreptul de a suspenda sau termina serviciile si programele software oferite.


Securitatea datelor personale

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. S.C. EMAX MEDIA S.R.L. se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terti si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei dintre client si S.C. EMAX MEDIA S.R.L.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.


Utilizarea programelor software ECONOMIS

Utilizarea programelor software ECONOMIS se va face numai in scopuri legale.

Folosirea programelor software ECONOMIS in orice alt scop decat acela pentru care au fost create (comercializare prin piratare, modificare, redistribuire coduri activare si a informatiilor furnizate prin intermediul aplicatiei sau redistribuirea aplicatiei, etc.) se pedepseste conform legilor in vigoare. S.C. EMAX MEDIA S.R.L. nu isi asuma nici o raspundere pentru modul in care sunt utilizate produsele software Economis incluzand codurile de activare aferente dupa download si/sau cumparare si isi rezerva dreptul de actiona in judecata pe cei care incalca aceste prevederi.


Garantie

S.C. EMAX MEDIA S.R.L. ofera garantie in ceea ce priveste eventualele erori tehnice in functionarea produsului ECONOMIS care se dovedeste ca s-au produs din vina proiectantilor si/sau executantilor acestui produs. Se angajeaza astfel in mod implicit in repararea acestora si in oferirea de suport clientilor sai, in conditiile specificate mai sus.

Produsele achizitionate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata conform prevederilor legale in vigoare si conform acestor Termeni si Conditii de Utilizare.


Raspundere

Informatiile prezentate pe site-ul www.economis.ro au un caracter informativ. Ele nu constituie recomandari, consultanta juridica sau financiar-contabila sau angajament din partea SC EMAX MEDIA SRL. Eventualele neconcordante intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere din partea SC EMAX MEDIA SRL.

SC EMAX MEDIA SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru nici un fel de daune care ar rezulta direct sau indirect din utilizarea informatiilor de pe site-ul www.economis.ro sau din folosirea programelor software Economis.

Utilizarea informatiile si programelor software furnizate de SC EMAX MEDIA SRL prin intermediul site-ului economis.ro se face pe propria raspundere.

SC EMAX MEDIA SRL nu este responsabila in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate din orice motiv. In cazul unor daune generate de utilizarea acestor informatii si programe software utilizatorul se angajeaza sa nu intenteze plangeri sau proces impotriva SC EMAX MEDIA SRL.


Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane din Mun. Bucuresti.


Modificari in termeni si conditii

SC EMAX MEDIA SRL poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, in permanenta, chiar de la data postarii noilor modificari si amendamente pe acest site, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului www.economis.ro. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site! Utilizarea site-ului ulterior modificarii acestor termeni constituie acceptarea termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romaneasca in vigoare. Incalcarea obligatiilor mentionate constituie o violare a drepturilor SC EMAX MEDIA SRL si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare forurilor judecatoresti.


Luare la cunostinta

Folosind site-ul www.economis.ro si produsele software ECONOMIS luati la cunostinta si sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare si sunteti sub autoritatea regulilor ce guverneaza toate utilizarile si consecintele ce decurg din acestea.

Nerespectarea prezentilor termeni poate duce la suspendarea sau terminarea serviciilor si produselor software oferite fara o instiintare in prealabil.

Vizatorul sau utilizatorul poate accesa in orice moment termenii si conditiile pentru utilizarea site-ului si a produselor software Economis in scopul consultarii lor in permanenta. Daca vizitatorul sau utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze accesarea site-ului www.economis.ro si utilizarea programelor software ECONOMIS, furnizat de SC EMAX MEDIA SRL.
Functionalitati noi v1.40:
- in cadrul formularului optional de autentificare utilizator pe baza de username si parola, parola nu mai este limitata decat la litere, putand contine orice caracter alfanumeric

Functionalitati noi v1.39:
- formatul documentului "chitanta fiscala" a fost completat cu campuri aditionale privind datele de inregistrare juridica si fiscala ale platitorului, conform preverilor Ordinul Ministerului Economiei si Finantelor nr. 3512/2008 privind documentele financiar-contabile care a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 870 din 23.12.2008 si a intrat in vigoare de la 1 ianuarie 2009.
- la printarea sau exportul registrului de casa, sumele totale au acum decat 2 cifre dupa virgula

Functionalitati noi v1.36:
- import curs BNR in cadrul facturilor
- rapoarte noi comparative privind scadenta facturi pe clienti, sume de incasat, zile intarziere, etc.
Detalii
In format PDF:
- factura
- proforma
- aviz
- fisa gestiune
- registru de casa
- dispozitie de incasare / plata
Detalii
Imagini cu aplicatia Economis:
- stocuri,
- clienti,
- facturare,
- rapoarte,
- setari aplicatie. Detalii
Program gratuit | Module disponibile | Documentatie | De ce economis? | Contact
©2009 Emax Media S.R.L.   Prin utilizarea acestui site sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare.
Tel: 021-2105366, Fax: 031-1028000