program facturare, rapoarte vanzari, facturi, registru casa, stocuri

asistenta legislatie feedback

DOCUMENTATIE

RAPOARTEAccesati aceasta sectiune prin intermediului butonului "Rapoarte" din menu-ul principal al aplicatiei.

Tipuri rapoarte

In prezent exista doua tipuri principale de rapoarte: rapoarte vanzari cantitative (numar produse vandute) si rapoarte vanzari valorice (valoare produse vandute).

Fiecare raport este reprezentat de un tabel cu mai multe randuri si coloane. Randurile pot fi ocupate de: produse, categorii produse, clienti, judete, agenti de vanzare. Coloanele pot fi ocupate de: intervale de timp (luni, semestre, ani), categorii produse, judete.

Daca se doreste, puteti filtra datele raportului la un nivel mult mai detaliat. Puteti genera rapoarte numai pentru un anumit produs, categorie produs, client, judet sau agent de vanzare. De exemplu, daca doriti rapoarte vanzari decat pentru un produs anume, selectati din campul "rapoarte privind" optiunea produse si in loc de "toate produsele" tastati numele produsului ce va intereseaza.

Optional, puteti defini si perioada de timp pentru care se va genera raportul.

Generati raportul dand click pe butonul "Genereaza raport". Pentru mii de produse si facturi acest lucru poate dura cateva minute in functie de performantele calculatorului pe care este instalata aplicatia.
Grafice rapoarte

La selectarea fiecarui rand din raportul sub forma de tabel, va aparea sub raport un grafic sub forme de bare, continand valorile coloanelor pentru randul respectiv.

Exemplu: coloanele pot fi reprezentate de luni iar randurile de produse. Selectand un rand selectati un produs. Graficul rezultat reprezinta vanzarile acelui produs pe luni. Fiecare "bara" din grafic reprezinta o luna calendaristica. Vezi imaginea din stanga.
Functionalitati noi v1.40:
- in cadrul formularului optional de autentificare utilizator pe baza de username si parola, parola nu mai este limitata decat la litere, putand contine orice caracter alfanumeric

Functionalitati noi v1.39:
- formatul documentului "chitanta fiscala" a fost completat cu campuri aditionale privind datele de inregistrare juridica si fiscala ale platitorului, conform preverilor Ordinul Ministerului Economiei si Finantelor nr. 3512/2008 privind documentele financiar-contabile care a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 870 din 23.12.2008 si a intrat in vigoare de la 1 ianuarie 2009.
- la printarea sau exportul registrului de casa, sumele totale au acum decat 2 cifre dupa virgula

Functionalitati noi v1.36:
- import curs BNR in cadrul facturilor
- rapoarte noi comparative privind scadenta facturi pe clienti, sume de incasat, zile intarziere, etc.
Detalii
In format PDF:
- factura
- proforma
- aviz
- fisa gestiune
- registru de casa
- dispozitie de incasare / plata
Detalii
Imagini cu aplicatia Economis:
- stocuri,
- clienti,
- facturare,
- rapoarte,
- setari aplicatie. Detalii
Program gratuit | Module disponibile | Documentatie | De ce economis? | Contact
©2009 Emax Media S.R.L.   Prin utilizarea acestui site sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare.
Tel: 021-2105366, Fax: 031-1028000